Bu ilanda üniversite personelimizin başvuru yapabileceği üç çağrıya çıkılmıştır. Bu çağrılar ile gerçekleştirilecek hareketliliklere ilişkin detaylar ilan metinlerinde yer almaktadır. Üniversitemiz personellerinin başvuru yapmadan önce bu detayları okumaları ve başvuru yapacakları ilanları dikkatli şeçmelerini tavsiye ederiz. Birden fazla ilana başvuru yapan personeller öncelikle tema bazlı projelerden faydalandırılacaktır.

Başvuru Yöntemi

• Başvurular https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr  adresinden online olarak yapılacaktır. Başvuru sistemine e-devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra, başvuru yapmak istediğiniz ilanı bulup, başvuru yap butonuna tıklayınız.
  • Başvuru sırasında öğrenci transkripti ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (koordinatörlük belgesi, engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu vb.) eklenmelidir.
  • Formu doldurduktan sonra başvuruyu tamamla seçeneğine tıklayınız. Tamamlanmamış başvurular ofis tarafından görülmeyecektir.
  • Başvurunuz tamamlandıktan sonra sayfanın üst kısmında belge yükleme sekmesini göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak transkript ve varsa yabancı dil ve kabul belgenizi yükleyiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOĞA için ERASMUS+ KONSORSİYUM PROJESİ

2022 Doğa için Erasmus+ Konsorsiyumu Projesinden 4 personel (2 ders verme ve 2 eğitim alma)faydalandırılacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin doğa bilimleri ve tarım bilimleri (08 isced kodlu)alanında faaliyet gösteren birim/bölümlerden kadrolu veya sözleşmeli personeli başvuruda bulunabilir. Bu kapsamda:

Orman, Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinde lisans ve ilgili bölümlerin lisansüstü programları,

MYO'larda Bitki Koruma, Fidan Yetiştiriciliği, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Seracılık, Tıbbi ve

Aromatik Bitkiler, Tohumculuk, Organik Tarım, Su Ürünleri, Veterinerlik ,Avcılık ve Yaban Hayatı programları

TEKNO-STAJ KONSORSİYUM PROJESİ

2022 Tekno-Staj Konsorsiyumu Projesinden 4 personel (2 ders verme/2 eğitim alma) faydalandırılacaktır. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’nde kadrolu veya sözleşmeli personeli başvuruda bulunabilir.

ISPARTA KONSORSİYUMU PROJESİ

2022 Isparta Konsorsiyumu projesi kapsamında 3 personel Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliğinden faydalandırılacaktır.  Bu proje kapsamında tüm bölümlerden personel ders verme hareketliliği başvurusu kabul etmektedir. Birden fazla ilana başvuru yapan personeller öncelikle tema bazlı projelerden faydalandırılacaktır.

Personel başvuruları 21.10.2022 (saat:00.00)-11.11.2022 (saat: 23.59) tarihleri arasında alınacaktır.