Sevgili öğrenciler,

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Erasmus+ programından faydalanacak öğrencilerin başvuruları önümüzdeki haftadan itibaren alınmaya başlanacaktır. Başvuruya ilişkin detaylar ISUBÜ Erasmus Ofis Koordinatörlüğünün web sayfasından duyurulacaktır. (Not: SDÜ Erasmus Koordinatörlüğüne yapacağınız başvurular geçersiz olacaktır).

Faaliyete katılabilmek için öğrencilerin öncelikle aşağıdaki asgari şartları sağlamaları gerekmektedir:

1- Öğrencinin yükseköğretim kurumu bünyesinde örgün eğitim kademelerinin herhangi birinde (birinci, ikinci veya üçüncü kademe) bir yükseköğretim programına kayıtlı, tam zamanlı öğrenci olması,
2- a) Birinci kademe öğrencilerinin kümülatif akademik not ortalamasının en az 2.20/4.00 olması,
b) İkinci ve üçüncü kademe öğrencilerinin kümülatif akademik not ortalamasının en az 2.50/4.00 olması,
3- Öğrenim hareketliliği için yeterli sayıda ECTS kredi yükü olması,
4- Mevcut öğrenim kademesi içerisinde Erasmus+ ve Hayatboyu Öğrenme (LLP) döneminde yükseköğretim hareketliliği faaliyetlerinden yararlanmışsa, yeni faaliyetle beraber toplam sürenin 12 ayı geçmemesi.

*Birinci kademe: Ön lisans, lisans; ikinci kademe: yüksek lisans; üçüncü kademe: doktora, tıpta ihtisas.

ISUBÜ Erasmus Ofis Koordinatörlüğü