Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

2022 KA171 Projesi 2023-2024 Akademik Yılı Personel Hareketliliği İlanı

 

2022 KA171 Projeleri kapsamında 2022-2023 Bahar döneminde gerçekleştirilmek üzere Personel Ders Verme Hareketliliği başvuruları alınacaktır. Birden fazla ülke için başvuru yapanlar, yalnızca birinden faydalanabilecektir.

 

Ülke

Üniversite

Kontenjan

Çalışma Alanı*

Faaliyet Süresi

Bosna Hersek

Saraybosna Üniversitesi

3

Orman-Ziraat

5 gün (hibeli)

Kosova

Prizren Üniversitesi

2

Orman-Ziraat

5 gün (hibeli)

Özbekistan

Taşkent Devlet Üniversitesi

2

Orman-Ziraat

5 gün (hibeli)

Moldova

Komrat Devlet Üniversitesi

4

Ziraat

5 gün (hibeli)

Şili

Universidad Austral de Chile (Güney Şili Üniversitesi)

1

Orman

7 gün (hibeli)

Bosna Hersek

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi

3

Teknoloji, Sosyal Bilimler

5 gün (hibeli)

*Tabloda belirtilen alanlar dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuran adayların ortak üniversitede kendi alanlarıyla ilgili bir bölüm olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Adaylar asil olarak seçilmiş olsalar bile, ortak üniversiteden kabul almaları koordinatörlüğümüz tarafından garanti edilmemektedir. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Depremzede personelin dikkatine:

Aileleri 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve ülkemizin 10 ilini (Adana, Adıyaman, Diyarbakır,  Gaziantep, Hatay,  Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) etkileyen Deprem felaketinden etkilenen personelimiz Erasmus Başvurularında önceliklendirilecektir.

Birinci ve ikinci derece akrabaları (1. ve 2. Derece akrabalar: anne, baba, çocuklar, eş, eşinin annesi, eşinin babası ile kendisinin veya eşinin büyükbabası, büyükannesi, torunları ve kardeşleri) veya kendileri, yukarıda sayılan 10 ilde ikamet etmekte olup da kendileri farklı illerdeki ECHE sahibi yükseköğretim kurumlarına kayıtlı öğrenciler Erasmus+ personel hareketliğine yapacakları başvurularda +7 puan ile önceliklendirilir.

Bu personeller başvuru yaparken BELGE YÜKLEME sekmesinde, diğer belge kısmına  kanıtlayıcı belge yüklemelidir. E-devletten alınmış aile belgesi ve ailesinin ikamet belgesi kabul edilecektir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Başvuru Yöntemi

 

  • İLK OLARAK e-devlet şifrenizle giriş yapınız. Giriş yaptığınızda sadece üniversitemizin ilanlarını görebileceksiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra, BAŞVURULARIM kısmından, başvuru yapmak istediğiniz ilanı bulup, başvuru yap butonuna tıklayınız.
  • Ön bilgilendirmeleri mutlaka okumalısınız.
  • Başvuru sırasında yabancı dil belgesi ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (davet, engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu vb.) eklenmelidir.
  • Başvurunuz tamamlandıktan sonra sayfanın üst kısmında belge yükleme sekmesini göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak yabancı dil ve varsa kabul belgenizi yükleyiniz.
  • Formu doldurduktan sonra başvuruyu tamamla seçeneğine tıklayınız. Tamamlanmamış başvurular ofis tarafından görülmeyecektir.
  •  

 

  • Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanından kaynaklanan sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.
  • Personeller davet almış kabul edilecektir. Bu nedenle davet mektubu yükleme gereği bulunmamaktadır.

 

Personel başvuruları 13.02.2023 (saat:00.00) - 06.03.2023 (saat: 23.59) tarihleri arasında alınacaktır.

Detaylı ilan takvimi için tıklayınız.

Detaylı ilan metni için tıklayınız.