Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

2023 KA131 Projesi 2023-2024 Akademik Yılı Personel Hareketliliği İlanı

 

2023-2024 Akademik Yılı faydalandırılmak üzere 2023 KA131 Projesi kapsamında Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları alınacaktır.

2023 KA131 projesi kontenjanları henüz merkez tarafından belirtilmemiş olup, 5 ders verme ve 3 eğitim alma kontenjanı tanımlanması beklenmektedir. Ayrıca 2022 KA131 yedek aday personel sayısının yetersiz kalması durumunda bu ilana başvuru yapan personel faydalandırılabilecektir.

Beklenen kontenjanlar:

Ders Verme: 5

Eğitim Alma: 3

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Depremzede personelin dikkatine:

Aileleri 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve ülkemizin 10 ilini (Adana, Adıyaman, Diyarbakır,  Gaziantep, Hatay,  Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) etkileyen Deprem felaketinden etkilenen personelimiz Erasmus Başvurularında önceliklendirilecektir.

Birinci ve ikinci derece akrabaları (1. ve 2. Derece akrabalar: anne, baba, çocuklar, eş, eşinin annesi, eşinin babası ile kendisinin veya eşinin büyükbabası, büyükannesi, torunları ve kardeşleri) veya kendileri, yukarıda sayılan 10 ilde ikamet etmekte olup da kendileri farklı illerdeki ECHE sahibi yükseköğretim kurumlarına kayıtlı öğrenciler Erasmus+ personel hareketliğine yapacakları başvurularda +7 puan ile önceliklendirilir.

Bu personeller başvuru yaparken BELGE YÜKLEME sekmesinde, diğer belge kısmına  kanıtlayıcı belge yüklemelidir. E-devletten alınmış aile belgesi ve ailesinin ikamet belgesi kabul edilecektir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Başvuru yöntemi:

  • İLK OLARAK e-devlet şifrenizle giriş yapınız. Giriş yaptığınızda sadece üniversitemizin ilanlarını görebileceksiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra, BAŞVURULARIM kısmından, başvuru yapmak istediğiniz ilanı bulup, başvuru yap butonuna tıklayınız.
  • Ön bilgilendirmeleri mutlaka okumalısınız.
  • Başvuru sırasında yabancı dil belgesi ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (davet, engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu vb.) eklenmelidir.
  • Formu doldurduktan sonra başvuruyu tamamla seçeneğine tıklayınız. Tamamlanmamış başvurular ofis tarafından görülmeyecektir.
  • Başvurunuz tamamlandıktan sonra sayfanın üst kısmında belge yükleme sekmesini göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak yabancı dil ve varsa kabul belgenizi yükleyiniz.

 

  • Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanından kaynaklanan sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

 

Personel başvuruları 13.02.2023 (saat:00.00) - 06.03.2023 (saat: 23.59) tarihleri arasında alınacaktır.

 

Detaylı ilan takvimi için tıklayınız.

Detaylı ilan metni için tıklayınız.