Yayın Tarihi: 31.01.2024 17:23

Erasmus Personel İlanı Başvuruları Başladı!

Bu ilanda üniversite personelimizin başvuru yapabileceği dört çağrıya çıkılmıştır. Bu çağrılar ile gerçekleştirilecek hareketliliklere ilişkin detaylar ilan metinlerinde yer almaktadır. Üniversitemiz personellerinin başvuru yapmadan önce bu detayları okumaları ve başvuru yapacakları ilanları dikkatli seçmelerini tavsiye ederiz. Birden fazla ilana başvuru yapan personeller öncelikle tema bazlı projelerden faydalandırılacaktır.

DOĞA için ERASMUS+ KONSORSİYUM PROJESİ

2023 Doğa için Erasmus+ Konsorsiyumu Projesinden 6 personel (3 ders verme/3 eğitim alma) faydalandırılacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin doğa bilimleri ve tarım bilimleri (08 isced kodlu) alanında faaliyet gösteren birim/bölümlerden kadrolu veya sözleşmeli personeli başvuruda bulunabilir. Bu kapsamda:

Orman, Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinde lisans ve ilgili bölümlerin lisansüstü programları, MYO'larda Bitki Koruma, Fidan Yetiştiriciliği, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Seracılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tohumculuk, Organik Tarım, Su Ürünleri, Veterinerlik, Avcılık ve Yaban Hayatı programları

TEKNO-STAJ KONSORSİYUM PROJESİ

2023 Tekno-Staj Konsorsiyumu Projesinden 4 personel (2 ders verme/2 eğitim alma) faydalandırılacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’nde kadrolu veya sözleşmeli personeli başvuruda bulunabilir.

ISPARTA KONSORSİYUMU PROJESİ

2023 Isparta Konsorsiyumu projesi kapsamında 5 personel Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliğinden faydalandırılacaktır.

Bu proje kapsamında tüm bölümlerden personel ders verme hareketliliği başvurusu kabul etmektedir. Birden fazla ilana başvuru yapan personeller öncelikle tema bazlı projelerden faydalandırılacaktır.

EKOTURİZM KONSORSİYUM PROJESİ

2023 Ekoturizm Konsorsiyumu Projesinden 6 personel (3 ders verme/3 eğitim alma) faydalandırılacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin TURİZM FAKÜLTESİ 'ndeki (MYO’larda Turizm Rehberliği,   Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Aşçılık programları) kadrolu veya sözleşmeli personeli başvuruda bulunabilir.

Personel başvuruları 21.02.2024 (saat:00.00)-06.03.2024 (saat:23.59)
tarihleri arasında https://turnaportal.ua.gov.tr/ web adresinden alınacaktır.

Başvuru Yöntemi

·         Başvuru https://turnaportal.ua.gov.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır.

·         Başvuru sistemine e-devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

·         Giriş yaptıktan sonra, arama kısmına Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yazarak ilana ulaşabilirsiniz.

·         Başvuruda istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurunuz.

·         Başvuru sırasında yabancı dil belgesi ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (koordinatörlük, engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu vb.) eklenmelidir.