Yayın Tarihi: 10.11.2023 17:10

2023-2024 Bahar-Yaz Döneminde 2023 KA130 Konsorsiyum projelerinde (Doğa için Erasmus Konsorsiyumu, Tekno-Staj Konsorsiyumu, Ekoturizm Konsorsiyumu ve Isparta Konsorsiyumu) kapsamında Öğrenci Staj Hareketliliği ilanlarının ön değerlendirme sonuçlarına gelen itirazlar değerlendirilerek nihai sonuçlar açıklanmıştır. Sonuçları başvuru portalı (https://turnaportal.ua.gov.tr/) üzerinden görebilirsiniz.

Asil seçilen adayların feragat etmeleri için son tarih 10.12.2023’tür.

KA130 projesi kapsamında staj hakkı kazanan öğrenciler staj yapacakları işletmeleri kendileri bulacaklardır.

Asil ve yedek seçilen öğrenciler koordinatörlük tarafından e-mail yoluyla bilgilendirme toplantısına çağrılacaktır. Bu nedenle e-maillerin sık sık kontrol edilmesi rica olunur.

Değerlendirme aşamasında aşağıdaki genel kaidelere göre listeler oluşturulmuştur.

1) Toplam kontenjan çok sınırlı olduğundan bölüm bazlı yerleştirme yapılamamıştır.

2) Başvuru sürecinden sonra davet veya herhangi bir belge ekleme söz konusu değildir.

3)Eksik belge veya beyan olduğundan başvuru geçersiz sayılmıştır.

4) Bu ilanda konsorsiyum ayırımı olmaksızın her bir öğrenciye tek bir hak verilmiştir.

5) Her bir konsorsiyumda toplam kontenjanın en fazla %50’si lisansüstü öğrencilere ayrılacak şekilde yerleştirme yapılmıştır.

Doğa için Erasmus Konsorsiyumu nihai sonuçları için tıklayınız.

Tekno-Staj Konsorsiyumu nihai sonuçları için tıklayınız.

Ekoturizm Konsorsiyumu nihai sonuçları için tıklayınız.

Isparta Konsorsiyumu nihai sonuçları için tıklayınız.