Yayın Tarihi: 18.03.2024 17:48

2023 KA171 Öğrenci İlanı

ü  Öğrenim / Staj / Kısa-Dönem Doktora Hareketlilikleri

2023 KA171 Projesi kapsamında öğrenci (öğrenim & staj) ve doktora kısa dönem hareketlilik başvuruları alınacaktır. Alanlar ve kontenjanlarla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir:

Ø  Öğrenim Hareketliliği

Arnavutluk

UNIVERSITETIT TE VLORES**

Turizm, Sosyal Bilimler

Öğrenim

Karadağ

FAKULTET ZA BIZNIS I TURIZAM BUDVA

Turizm

Öğrenim

*Tabloda belirtilen alanlar dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
** Arnavutluk’a doktora düzeyinde hareketlilik yapılamaz.

Ø  Staj Hareketliliği

Karadağ

FAKULTET ZA BIZNIS I TURIZAM BUDVA

Turizm

Staj

Ø  Kısa Dönem Doktora Hareketliliği

Kosova

UNIVERSITETI UKSHIN HOTI

Ormancılık, Bilgisayar

Cezayir

UNIVERSITE DES FRERES MENTOURI CONSTANTINE

Ziraat

Tunus

SFAX UNIVERSITY

Ziraat

*Tabloda belirtilen alanlar dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Hareketlilikler 2024-2025 akademik yılı GÜZ dönemi sonuna kadar gerçekleştirilmelidir.

Başvurular 08.04.2024 (Saat: 00.00)-24.04.2024 (Saat : 23.59) tarihleri arasında https://turnaportal.ua.gov.tr/ web adresinden alınacaktır.

Yabancı dil sınavı 29.04.2024 günü Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz-yüze yapılacaktır. Sınav ile ilgili bilgiler https://erasmus.isparta.edu.tr/ adresinden yayınlanacaktır.  (Önceki Erasmus başvurularından alınmış yabancı dil sınav sonuçları veya dil sertifikaları geçerli değildir.) ÖSYM veya denkliği olan dil sınavlar sonuçları ile başvuru yapılabilir. Bu öğrenciler başvuru sırasında dil sonuç belgelerini sisteme yüklemelidir.

Başvuru Yöntemi

• Başvuru https://turnaportal.ua.gov.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır.
  • İLK OLARAK e-devlet şifrenizle giriş yapınız. Giriş yaptığınızda sadece üniversitemizin ilanlarını görebileceksiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra, başvuru yapmak istediğiniz ilanı bulup, başvuru yap butonuna tıklayınız.
  • Ön bilgilendirmeleri mutlaka okumalısınız.
  • Başvuru sırasında öğrenci transkripti ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu vb.) eklenmelidir.
  • Formu doldurduktan sonra başvuruyu tamamla seçeneğine tıklayınız. Tamamlanmamış başvurular ofis tarafından görülmeyecektir.
  • Başvurunuz tamamlandıktan sonra sayfanın üst kısmında belge yükleme sekmesini göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak transkript ve varsa yabancı dil ve kabul belgenizi yükleyiniz.
  • Öğrencinin başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanından kaynaklanan sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Güncel ilan takvimi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği QR:

Staj Hareketliliği QR: