Erasmus Koordinatörleri ile Toplantı Yapıldı

Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından, Orman Fakültesi Çatı Amfi’ de 02 Haziran 2023 Cuma günü Saat 10.00-12.00 arasında Erasmus Birim Koordinatörleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Nevzat GÜRLEVİK tarafından 2023 Erasmus+ dönemi hakkında bilgi verildi. Toplantıya, Ulusal ve Uluslararası İlişkiler ekibi, Ziraat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Orman Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Gelendost MYO, Gönen MYO, Eğirdir MYO, Isparta Teknik Bilimler MYO, Senirkent MYO, Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz MYO, Şarkikaraağaç, Teknik Bilimler MYO, Uluborlu Selahattin Karasoy MYO, Yenişarbademli MYO, Yalvaç Teknik Bilimler MYO ve Yalvaç MYO birim koordinatörleri katıldılar.

Toplantı gündemi:

1.     1. Yeni Erasmus Dönemi (Erasmus+ 2021-2027)

2.    2. Öğrenci Hareketliliği (Staj, Öğrenim, Kısa Dönem Doktora, Lisansüstü ve mezun öğrencilerin durumu)

3.     3. Personel Hareketliliği (Değerlendirme Kriterleri)

4.     4. Erasmus+ Projeleri

olan maddeler kapsamında, Erasmus+ öğrenci ve personel hareketliliklerinde yaşanan güncel gelişmeler değerlendirildi. Gelecek dönem hareketlilikleri için koordinatörlerimizin görüşleri alındı.

Etkinliğe katılan Koordinatörlerimize teşekkür ederiz.