Değerli Öğrenciler,

Üniversitemizin, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi ile ortak olduğu ERASMUS+ KONSORSİYUMLARI (KA108) 2020 Projesi kapsamında başvuru alımları 14.01.2021 (Perşembe) Saat:10.00 - 10.02.2021 (Çarşamba) Saat: 17.00 aralığında tamamlanmıştır. Başvuru yapan öğrencilere çevrimiçi olarak uygulanacak İngilizce Yabancı Dil Sınavı 19.02.2021 (Cuma Günü) saat 10:00'da gerçekleşecektir.

SINAV BİLGİLERİ

uzak.sdu.edu.tr adresinden yapılacak sınav için sistemi verimli kullanmanız noktasında, sistem gereksinimlerinizin ve donanımızın hazırlıklarını son güne bırakmamanız önem arz etmektedir.

Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavı Bilgilendirme ve Yönergesi hakkında bilgi için TIKLAYINIZ.

Sınava Katılacak Öğrencilerin Listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Not: Daha önce Moodle sistemini kullanan öğrenciler, kendi belirlemiş oldukları şifre ile giriş yapabilir.

İlk defa giriş yapan öğrenciler için yönergede ifade edildiği üzere ;

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Şifre: TC Kimlik Numarasının Son 8 Hanesi"

Not: Özel kurumların yaptığı sınav veya katıldıkları kurslar sonucunda alınan dil belgeleri kabul edilmemektedir. Bu nedenle, yabancı dil belgesi olarak bu belgeleri eklemiş öğrencilerin belgeleri kabul edilmemiştir. Bu öğrencilerin de yabancı dil sınavına girmeleri gerekmektedir.