2019 ve 2020 KA103 proje çağrılarına başvurup da hak kazanan ancak henüz faydalanamayan öğrencilerimizin dikkatine.

COVID-19 pandemisi dolayısıyla bahar aylarından bu yana Erasmus hareketliliklerinde belli bir duraksama yaşanmıştır. Ancak hak kazanan öğrencilerimizin hakları belli kurallar çerçevesinde saklı tutulmaktadır (hibe sağlanan projenin süresi dolmadığı ve öğrencilerin öğrencilikleri devam ettiği müddetçe...).

Gelinen bu noktada,

• Hak kazanmış olan öğrencilerimizin hareketliliğe katılmalarının önünde ofisimiz açısından bir engel yoktur.
  •
  • Bahar yarıyılında hareketlilik gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz bir an önce ofisimizle ve bölüm koordinatörleri ile iletişim kurmalıdırlar. Gidilebilecek üniversitelerin listesi ve koordinatörlerimizin iletişim bilgileri web sayfamızda mevcuttur.
  •
  • Ders alma için başvuru süresi pek çok üniversite için bu ayın sonuna kadar dolacaktır.
  •
  • Staj için ise belli bir başvuru süresi yoktur, ancak öğrencilerimizin bir an önce staj yeri belirlemelerinde fayda vardır.
  •
  • ISUBÜ vb. pek çok TR üniversitesinde olduğu gibi, yurtdışındaki bazı üniversiteler de uzaktan eğitimle ders vermektedir ve bu durumda öğrencilerin kampüse (veya ülkeye) gelmeleri arzu edilmemektedir. Buna rağmen isteğe bağlı olarak öğrenciler isterlerse yine de o ülkeye gidebilmektedir.
  •
  • Hareketliliğe katılmaya karar verirken, gidilecek ülkedeki karantina, vize-uçuş kısıtları vb. durumlarını göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir. Bu konuda gerekirse ülkelerin resmi temsilciliklerinin internet veya sosyal medya sayfalarından ön bilgi almaya gayret ediniz.
  •
  • İletişim adresi olarak lütfen erasmus@isparta.edu.tr adresimizi kullanınız.
  •
  • Atacağınız mesajlarda lütfen açık adınız, bölüm ve iletişim bilgileriniz yer alsın (E-postanızın imza bilgilerini oluşturmadıysanız lütfen bir an önce oluşturun, her seferinde isim, adres ve telefon vb. bilgileri yazmak zorunda kalmazsınız).
  •
  • Hak kaybına uğramamanız ve mağduriyet yaşamamız için lütfen yukarıda belirtilen hususları göz önünde bulundurunuz.

ISUBÜ Erasmus Ofis Koordinatörlüğü