Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

Erasmus Koordinatörlüğü tarafından, 2019 ve 2020 KA103 Projelerinden yararlandırılmak üzere öğrenim/staj hareketliliği ilanı başvuruları 29 Mart 2021 tarihinde sona ermiştir. Alınan başvurular değerlendirilmiş ve 6 Nisan'da gerçekleşecek yabancı dil seviye sınavına girmeyi hak kazanan öğrenciler listelenmiştir. Liste için tıklayınız.

Sınav ile ilgili detaylar yakında paylaşılacaktır.

NOT: Özel kurumların yaptığı sınav veya katıldıkları kurslar sonucunda alınan dil belgeleri kabul edilmemektedir. Bu nedenle, yabancı dil belgesi olarak bu belgeleri eklemiş öğrencilerin belgeleri kabul edilmemiştir. Bu öğrencilerin de yabancı dil sınavına girmeleri gerekmektedir. YDS, YOKDİL vb. belgeleri ile başvuranların belgeleri kabul edilmekle birlikte, eşit koşullarda rekabetin sağlanabilmesi adına, bu öğrencilerin de sınava girmesi tavsiye edilmektedir.