2020 KA107 Projesi kapsamında, Bosna Hersek'te gerçekleştirilmek üzere öğrenci staj hareketliliği başvurusu alınacaktır.

Kontenjan: 1
Staj süresi: 2 ay

Proje kapsamına uygun olarak, ilana örgün eğitimde kayıtlı doğa bilimleri (05), tarım bilimleri (08) ve mühendislik (07) alanlarında öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabilir. Bu kapsamda, aşağıdaki bölümlerde öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabilir;

Orman, Ziraat, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakültelerinde lisans ve ilgili bölümlerin lisansüstü programları,

MYO’larda Bitki Koruma, Fidan Yetiştiriciliği, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Seracılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tohumculuk, Organik Tarım, Su Ürünleri, Avcılık ve Yaban Hayatı programları

Pandemi koşullarından dolayı, bu ilana başvuran öğrenciler için İngilizce yabancı dil seviye tespit sınavı yapılmayacaktır. ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilmiş sınavlardan alınan puanlar veya 06.04.2021 tarihinde ve 19.02.2021 tarihinde düzenlenen Erasmus Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavlarından alınan puanlar başvuru sırasında ibraz edilmelidir. Bu sınavlardan 100 üzerinden en az 50 puan almış olmak gerekmektedir.

KA107 Projesi kapsamında seçilen öğrenci, staj hareketliliğini 15.07.2022 tarihine kadar tamamlamış olmalıdır.

Lütfen başvuru yapmadan önce aşağıdaki detaylı ilan metnini dikkatlice okuyunuz.;

1. Başvurular http://basvuru.isparta.edu.tr/erasmus adresinden online olarak yapılacaktır.
2. Başvuru sistemine öğrenci bilgi sisteminizde tanımlı olan eposta adresiniz ve şifrenizle giriniz.
3. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir.
4. Staj hareketliliği başvurularında üniversite tercihi yapmanız gerekmemektedir.

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.

1. Öğrenci Taahhütnamesi (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
2. Öğrenci transkripti (öğrenci işlerinden temin edilecektir.)
3. Varsa ulusal geçerlliği olan bir yabancı dil belgesi.
4. İlan metninde belirtilen değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (engellilik, şehit, gazi yakını olma vb.).

Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanlardan kaynaklanabilecek sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Erasmus Ofis Koordinatörlüğü

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi