2021 ve 2022 KA131 Projeleri ve Doğa için Erasmus+ Konsorsiyumu Öğrenci İlanı Sonuçları Açıklanmıştır.

2021 ve 2022 KA131 öğrenim hareketliliği seçim sonuçları için tıklayınız.

2021 ve 2022 KA131 staj hareketliliği seçim sonuçları için tıklayınız.

2021 Doğa için Erasmus+ Konsorsiyumu staj hareketliliği seçim sonuçları için tıklayınız.

Not:

- Seçim ve yerleştirmeler bölümler arasındaki dengeyi sağlamak amacıyla, her bölüme en az bir öğrenci gelecek şekilde puan sıralamasına göre yapılmıştır.

- Seçilmiş olmak öğrencinin hareketlilikten kesin olarak faydalanacağı anlamına gelmemektedir. Öncelikle gidilecek kurumdan kabul alınması, ardından pasaport, vize, sigorta, sözleşme vb. formalitelerin yerine getirilmesi gerekmektedir.

- 2022 KA131 Projesi hibe dağıtımları Ulusal Ajans tarafından henüz yapılmadığından, bu proje hibesi adına seçilen öğrenciler aday öğrenci statüsündedir. Açıklanacak hibe miktarına göre gönderilecek öğrenci sayısında eksiltme veya artırma yapılabilir.

- Gideceği ülke veya üniversiteyi değiştirmek durumunda olan öğrencilerimizin itiraz süresi sonuna kadar bir dilekçe ile koordinatörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir. Seçim sonuçları kesinleştikten sonra, öğrenim hareketliliğinde faydalanacak öğrencilerin adaylık başvuruları koordinatörlüğümüz tarafından yerleştirildikleri üniversitelere yapılacaktır.