Yayın Tarihi: 27.10.2023 20:19

2023-2024 Bahar-Yaz Döneminde 2023 KA130 Konsorsiyum projelerinde (Doğa için Erasmus Konsorsiyumu, Tekno-Staj Konsorsiyumu, Ekoturizm Konsorsiyumu ve Isparta Konsorsiyumu) kapsamında Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları ön değerlendirme sonuçları başvuru portalı (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/) üzerinden açıklanmıştır.

Değerlendirme aşamasında aşağıdaki genel kaidelere göre listeler oluşturulmuştur.

1) Toplam kontenjan çok sınırlı olduğundan bölüm bazlı yerleştirme yapılamamıştır.

2) Başvuru sürecinden sonra davet veya herhangi bir belge ekleme söz konusu değildir.

3) Eksik belge veya beyan olduğundan başvuru geçersiz sayılmıştır.

4) Bu ilanda konsorsiyum ayırımı olmaksızın her bir öğrenciye tek bir hak verilmiştir.

5) Her bir konsorsiyumda toplam kontenjanın en fazla %50’si lisansüstü öğrencilere ayrılacak şekilde değerlendirilmiştir.

Yabancı Dil Sınav sonuçları için tıklayınız.

Doğa için Erasmus Konsorsiyumu sonuçları için tıklayınız.

Tekno-Staj Konsorsiyumu sonuçları için tıklayınız.

Ekoturizm Konsorsiyumu sonuçları için tıklayınız.

Isparta Konsorsiyumu sonuçları için tıklayınız.