Yayın Tarihi: 16.09.2024 17:18

2024-2025 Bahar-Yaz Döneminde staj hareketliliğinden faydalandırılmak üzere Doğa için Erasmus Konsorsiyumu ve Isparta Konsorsiyumu projeleri,

2024-2025 Bahar-Yaz Döneminde staj hareketliliği ve 2025-2026 Güz Döneminde öğrenim hareketliliğinden faydalandırılmak üzere Tekno-Staj Konsorsiyumu,

2024-2025 Bahar-Yaz Döneminde staj hareketliliği ve 2025-2026 Güz Döneminde öğrenim hareketliliğinden faydalandırılmak üzere Ekoturizm Konsorsiyumu kapsamında Öğrenci Staj/Öğrenim Hareketliliği başvuruları alınacaktır.

Detaylı ilan takvimi için TIKLAYINIZ.


Detaylı ilan metni için TIKLAYINIZ.

Detaylı ilan metni için TIKLAYINIZ.

     Detaylı ilan metni için TIKLAYINIZ.

     Detaylı ilan metni için TIKLAYINIZ. 

Öğrenci başvuruları 07.10.2024 (saat:00.00) – 20.10.2024 (saat: 23.59) tarihleri arasında https://turnaportal.ua.gov.tr/   web adresinden alınacaktır.

Yabancı dil sınavı 30.10.2024 günü Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz-yüze yapılacaktır. Sınav ile ilgili bilgiler https://erasmus.isparta.edu.tr/ adresinden yayınlanacaktır. (Önceki Erasmus başvurularından alınmış yabancı dil sınav sonuçları veya dil sertifikaları geçerli değildir.)

Detaylı ilan takvimi için tıklayınız.

Bilgilendirme Toplantısı: 14.10.2024 ve 19.10.2024 tarihleri arasında, toplantıları yapılması planlanmaktadır. Etkinlik ayrıntıları sitemiz üzerinden ayrıca duyurulacaktır.

Başvuru yaparken lütfen aşağıdaki uyarılara dikkat ediniz:

1. Başvuru Yöntemi

  • Başvuru https://turnaportal.ua.gov.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır. 
  • Başvuru sistemine e-devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra, arama kısmına Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yazarak ilana ulaşabilirsiniz.
  • Başvuruda istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurunuz.
  • Başvuru sırasında öğrenci transkripti ve varsa değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler (engellilik, şehit/gazi yakını olma durumu, afetzede vb.) eklenmelidir.
  • Öğrencinin başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanından kaynaklanan sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.

  • Öğrenci Başvuru Taahhütnamesi (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
  • Öğrenci transkripti (e-devletten alınan belge kabul edilir.)
  • Varsa ulusal geçerliği olan bir yabancı dil belgesi

2. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir (staj başvurusu için tercih yapmak zorunlu değildir, staj yeri bulmak öğrencinin sorumluluğundadır).

3. Staj hareketliliklerinde, staj yapılacak kurumu (özel şirketler, kamu kurumları, üniversiteler vb. olabilir) bulmak öğrencinin sorumluluğundadır.  Öğrenci ilan metnini dikkatlice okuyup, verilen takvim içerisinde staj hareketliliğini gerçekleştirmek zorundadır.  Unutmayınız ki, staj kabul mektubu ile başvuru yapan öğrenciler +10 puan ile desteklenerek kazanma şanslarını arttıracaktır. Staj bulma rehberi için tıklayınız.

4. Staj kabul mektubu olmadan başvuru yapanlar, asil seçildikten sonra en geç 3 ay içinde staj yerlerini bulmaları gerekmektedir. Erasmus süreci ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız.

Erasmus Ofis Koordinatörlüğü