DigiShools Projesi, Romanya koordinatörlüğünde Türkiye’den Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  ve Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Portekizden Agrupamento deEscolas de Fornos de Algodres lisesi, Litvanyadan  Joniskio "Ausros" gimnazija lisesi ortaklığı ile yürütülmektedir. Üniversitemiz proje koordinatörleri Doç.Dr. Murat İNCE ve Dr.Öğr.Üyesi Ebru YILMAZ İNCE’dir. Proje kapsamında tüm ortaklar 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Türkiye'de bulunmuştur.

DigiShools Projesi’nde çalışan öğretmenler 28.09.2022 Çarşamba Günü 13:00'de Üniversitemizi ziyaret etmişlerdir. Erasmus Ofis Koordinatörü Doç.Dr. Nevzat GÜRLEVİK Üniversitemiz ve Erasmus Projeleri hakkında hakkında bilgi vermiştir.

Toplantının ikinci bölümünde, DigiSchools Proje koordinatörü Doç.Dr. Murat İNCE proje kapsamında kendisinin geliştirmiş olduğu mobil uygulamayı tanıtmak amaçlı seminer vermiştir. Toplantının sonunda, yazılım hakkında güncellemeler tartışılmıştır.