Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

Erasmus Koordinatörlüğü tarafından, 2021 ve 2022 KA103 Projeleri ve Doğa için Erasmus+ Konsorsiyumu Projesinden yararlandırılmak üzere öğrenim/staj hareketliliği ilanı başvuruları 11 Mart 2022 tarihinde sona ermiştir. Alınan başvurular değerlendirilmiş ve 18 Mart'da gerçekleşecek yabancı dil seviye sınavına girmeyi hak kazanan öğrenciler listelenmiştir. Liste için lütfen tıklayınız.

Yabancı Dil Sınavı (İngilizce)

50 Soru 90 Dakika

Tarih: 18.03.2022

Saat: 15:00

Yer: Orman Fakültesi

Önemli notlar:

• * Özel kurumların yaptığı sınav veya katıldıkları kurslar sonucunda alınan dil belgeleri kabul edilmemektedir. Bu nedenle, yabancı dil belgesi olarak bu belgeleri eklemiş öğrencilerin belgeleri kabul edilmemiştir. Bu öğrencilerin de yabancı dil sınavına girmeleri gerekmektedir.
  •
  • * Daha önce yapılan Erasmus sınavlarından alınan puanlar geçerli kabul edilmeyecektir. Bu nedenle -YDS, YÖKDİL ve muadili sınav sonuçlarını yükleyenler dışında- başvuru yapan tüm öğrenciler sınava girmelidir. Sınava girmeyen öğrencilerin Erasmus notları oluşmayacaktır.
  •
  • * YDS, YOKDİL vb. belgeleri ile başvuranların belgeleri kabul edilmekle birlikte, eşit koşullarda rekabetin sağlanabilmesi adına, bu öğrencilerin de sınava girmesi tavsiye edilmektedir. Üniversitemizin sınavına giren adayların, bu sınav puanları baz alınacaktır.
  •
  • * Başvuru formunda YDS, YOKDİL vb. puan girilmiş olmasına rağmen sınav sonucu yüklemeyen adayların da sınava girmesi beklenmektedir.