KA220 Endüstriyel Alanların ve İnşaat Sahalarının Sosyoloji, Ekolojisi ve Teknolojisinin Modernize Edilmesi Projesi

 

Proje tipi: KA220 Mesleki Eğitimde İşbirliği Ortaklıkları

Proje adı: Endüstriyel Alanların ve İnşaat Sahalarının Sosyoloji, Ekolojisi ve Teknolojisinin Modernize Edilmesi

Proje numarası: 2022-1-PL01-KA220-HED-000087368

Proje ortakları: Warsaw University of Technology, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, AEEBC  şirketi (İrlanda), Unicso Enterprise (Polonya), Erbil Mühendislik (Türkiye)

Web sayfası: http://www.3msite.il.pw.edu.pl/

 

Erasmus+ Yükseköğretim Programı 2022 Yılı Ana Eylem 2 - Yükseköğretim İçin İşbirliği Ortaklıkları kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Polonya'dan Warsaw University of Technology öğretim üyelerinin ortak olarak hazırladığı Erasmus+ Ana Eylem 2 projesi "2022-1-PL01-KA220-HED-000087368"  nolu  proje kabul edildi.  Warsaw University of Technology yöeneticiliğindeki projeye üniversitemiz adına yürütücü olarak Teknoloji fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ ve araştırmacı olarak doktora öğrencisi Celal Alp YAVRU yer almaktadırlar. Akdeniz Üniversitesinden Araştırmacı Dr. Öğr.üyesi Mehmet KAYAKUŞ ekibimize destek verecek olup, projeye İrlanda'dan AEEBC  şirketi, Polonya'dan Unicso enterprise ve Türkiye'den Erbil mühendislik şirketi ortak olmuştur.

 

Proje konusu; Endüstriyel alanların ve inşaat sahalarının sosyoloji, ekolojisi ve teknolojisinin proje yönetimlerinde kullanılarak modernize edilmesidir. Proje kapsamında proje ile ilgili veri toplama ve sorunları belirlemek, ortak çözüm yolları arama amacıyla personel değişimi, eğitim kursları, ortak faaliyetler vb. çalışmaları içermekte olup, proje konusu hakkında ülke deneyimlerinin paylaşılması amaçlanmaktadır.  26 ay sürecek projenin bütçesi 250000 euro olarak açıklanmıştır.