2020 KA107 projesi kapsamında,  Saraybosna Üniversitesi (https://unsa.ba/en), Bosna Hersek’te gerçekleştirilmek üzere personel ders verme hareketliliği başvuruları alınacaktır.

Başvurular 01.06.2021-21.06.2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Proje kapsamına uygun olarak, ilana;

Orman ve Ziraat Fakülteleri ile;

MYO’lardan; Bitki Koruma, Fidan Yetiştiriciliği, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Seracılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tohumculuk, Organik Tarım, Avcılık ve Yaban Hayatı programlarında görev yapanlar başvurabilir.

[Özellikle Ziraat mühendisliği veya ilgili diğer akademik birimlerden bitki biyokimyası, tıbbi ve aromatik bitkiler alanında uzman olan akademisyenlerin başvurmaları tavsiye edilmektedir.]

Kontenjan; İlan kapsamında 3 personel ders verme kontenjanı bulunmaktadır. Bu kontenjanlar aşağıdaki şekilde dağıtılacaktır;

• 1 adet Orman Fakültesi personeli
  • 1 adet Ziraat Fakültesi personeli
  • 1 adet başvurusu alınan tüm bölümlerden herhangi bir personel

2020 KA107 Projesi kapsamında gerçekleştirilecek personel hareketliliği 15.07.2022 tarihine kadar tamamlanmış olmalıdır.

1. Başvurular http://basvuru.isparta.edu.tr/erasmus adresinden online olarak yapılacaktır.
2. Başvuru sistemine personel bilgi sisteminizde tanımlı olan eposta adresiniz ve şifrenizle giriniz.
3. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.
1. Taahhütna (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
2. Yabancı dil belgesi ve
3. Değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler(engellilik vb. durumlar için)
4. Kurum seçilmesi gerekmemektedir.
5. Davet mektubu yüklenmesi gerekmemektedir.

Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanlardan kaynaklanabilecek sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Detaylı ilan takvim için tıklayınız.

Detaylı personel ders verme ilanı için tıklayınız.