Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03

 

Bu ilanda üniversite personelimizin başvuru yapabileceği dört çağrıya çıkılmıştır. Bu çağrılar ile gerçekleştirilecek hareketliliklere ilişkin detaylar ilan metinlerinde yer almaktadır. Üniversitemiz personellerinin başvuru yapmadan önce bu detayları okumaları ve başvuru yapacakları ilanları dikkatli şeçmelerini tavsiye ederiz.Birden fazla çağrıya başvuru yapan personellerimizin yerleştirmeleri yapılırken, öncelikle tema bazlı projelere yerleştirme yapılacaktır. Çağrılar:

 

1. 2021 VE 2022 KA131 PROJELERİ İLANI

 

Bu çağrı kapsamında her birim/bölümden başvurular kabul edilecektir. 2021 KA131 Projesi kapsamında 6 ders verme ve 3 eğitim alma olmak üzere toplam 9 personel hareketliliği kontenjanı bulunmaktadır. 2022 KA131 projesi hibeleri henüz Merkez tarafından dağıtılmadığından personel hareketliliği kontenjanları belirli değildir. Hibe dağıtımları gerçekleştirildiğinde (Haziran olması bekleniyor), puan sıralamasına dikkat edilerek, belirlenen kontenjan sayısı kadar yedek aday asil aday statüsüne geçecektir.

2021-2022 KA131 Detaylı personel ilanı metni için lütfen tıklayınız.

Detaylı personel ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.

 

2. ISPARTA KONSORSİYUMU 

Isparta Konsorsiyumu 2021 Projesi kapsamında her birim/bölümden başvurular kabul edilecek olup, 3 personel ders verme hareketliliği kontenjanı bulunmaktadır. 

Isparta Konsorsiyumu personel ilanı metni için lütfen tıklayınız.

Detaylı personel ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.

 

3. DOĞA İÇİN ERASMUS+ KONSORSİYUMU PROJESİ 

Doğa için Erasmus+ 2021 Projesi kapsamında doğa bilimleri ve tarım bilimleri (08 isced kodlu) alanından 3 ders verme ve 3 eğitim alma olmak üzere toplam 6 personel hareketliliği için başvurular alınacaktır. 

Doğa için Eramus+ Konsorsiyumu personel ilanı metni için lütfen tıklayınız.

Detaylı personel ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.

 

4. UBESK KONSORSİYUMU PROJESİ

Bu ilan kapsamında sadece 11-12 Mayıs 2022 tarihler arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan personel eğitim alma hareketliliği başvuruları alınmaktadır. Bu eğitim alma etkinliği önceden ayarlanmış, davet mektubu gerektirmeyen bir etkinliktir. Etkinliğin kapsamı bakımından, katılımcılar arasında en az birer zirai bilimler ve mühendislik alanından personel olması beklenmektedir.

Uygulamalı Bilimler Eğitim ve Staj Konsorsiyumu 2019 ve 2020 projeleri kapsamında toplam 3 personel eğitim alma kontenjanı bulunmaktadır. Bu projeye başvuran personellerden eğitim-öğretim alanında idari görevi olan personeller ek puan alacaktır. 

UBESK Konsorsiyumu personel ilanı metni için lütfen tıklayınız.

NOT: UBESK Konsorisyumu başvuru takvimi diğer çağrılara göre farklılıklar göstermektedir. Lütfen takvim için tıklayınız.

 

Başvuru yaparken lütfen aşağıdaki uyarılara dikkat ediniz:
1. Başvurular http://basvuru.isparta.edu.tr/erasmus adresinden online olarak yapılacaktır.
2. Başvuru sistemine PBS'de tanımlı olan eposta adresiniz ve şifrenizle giriniz.
3. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir (tercih zorunlu değildir.)

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.

1. Taahhütname (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
2. Yabancı dil belgesi (personel için zorunlu)
3. İlan metninde belirtilen değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler