Üniversitemiz Erasmus Ofis Koordinatörlüğü tarafından, 2019 ve 2020 KA103 Projelerinde feragat edilen, kullanılmayan vb. boş kontenjanların değerlendirilmesi amacıyla, söz konusu projelerden yedek olarak yararlandırılmak üzere öğrenci öğrenim/staj hareketliliği başvurusu ile 2020 KA103 projesinden personel ders verme/eğitim alma hareketliliği başvuruları alınacaktır.

Öğrenci başvuruları 10.03.2021 (Çarşamba-saat:10.00) - 28.03.2021 (Pazar-saat: 16.00) tarihleri arasında alınacaktır.

Yabancı dil sınavı 06.04.2021 (Salı) günü yapılacaktır. Sınav ile ilgili detaylar sitemizden duyurulacaktır. (Önceki Erasmus başvurularından alınmış yabancı dil sınav sonuçları geçerli değildir.)

Personel başvuruları 08.03.2021 (Pazartesi- saat: 13.00) - 02.04.2021 (Cuma-saat: 16.00) tarihleri arasında alınacaktır.

Bilgilendirme Toplantısı: 17 Mart 2021 Çarşamba günü 15:00-16:00 saatleri arasında çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı yapılması planlanmaktadır. Etkinlik ayrıntıları sitemiz üzerinden ayrıca duyurulacaktır.

Başvurunuzu yapmadan önce lütfen detaylı ilan metnini okuyunuz;

Detaylı personel ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.
Detaylı personel ilanı metni için lütfen tıklayınız.

Detaylı öğrenci ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.
Detaylı öğrenci ilanı metni için lütfen tıklayınız.

1. Başvurular http://basvuru.isparta.edu.tr/erasmus adresinden online olarak yapılacaktır.
2. Başvuru sistemine öğrenci bilgi sisteminizde tanımlı olan eposta adresiniz ve şifrenizle giriniz.
3. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir (staj için kurum seçilmesi zorunlu değildir).

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.

1. Öğrenci/Personel Taahhütnamesi (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
2. Öğrenci transkripti (öğrenci işlerinden temin edilecektir.)
3. Varsa ulusal geçerlliği olan bir yabancı dil belgesi (personel için zorunlu)
4. İlan metninde belirtilen değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler

Öğrenciler tarafından sıkça sorulan sorular;

1. Önlisans öğrencileri Erasmus hareketliliğine başvuruda bulunabilir.

2. Başvurular sırasında yapacağınız üniversite tercihleri nihai olmak zorunda değildir. Kazanmanız durumunda, kontenjan olduğu takdirde değiştirilebilir.

3. Başvuru sırasında öğrenim veya staj hareketliliği tercihleri, proje finansmanı el verdiği sürece değiştirilebilir. Öğrenime başvurmuş bir öğrenci staja, staja başvurmuş bir öğrenci öğrenime gidebilir.

4. Staj için başvuruda bulunan öğrencilerin kurum tercih etmeleri gerekmemektedir.

5. Öğrencinin öğrenim gördüğü bölüm için ikili anlaşma mevcut değilse, kontenjan olduğu takdirde ders içeriklerinin benzer olduğu diğer bölümlerin anlaşmalarından yararlanabilir.

Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanlardan kaynaklanabilecek sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Erasmus Ofis Koordinatörlüğü

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi