Proje Tipi: KA220-SCH - Cooperation Partnerships in School Education  
Proje Adı: DIGISCHOOLS
Proje Numarası: 2021-1-RO01-KA220-SCH-000023611
Proje Ortakları: Proje Romanya koordinatörlüğünde Türkiye’den Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  ve Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Portekizden Agrupamento de Escolas de Fornos de Algodres lisesi, Litvanyadan  Joniskio "Ausros" Gimnazija lisesinden oluşmaktadır.

Erasmus+ Projesi 2021-1-RO01-KA220-SCH-000023611 Nolu DigiSchools Projesi 01 Kasım 2021 başlamış olup 01 Kasım 2023 tarihinde sonuçlandırılmıştır. Proje Romanya koordinatörlüğünde Türkiye’den Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  ve Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Portekizden Agrupamento deEscolas de Fornos de Algodres lisesi, Litvanyadan  Joniskio "Ausros" gimnazija lisesinden oluşmaktadır. Projenin temel amacı öğretmenlerin, öğrencilerin dijital yeterliliklerini geliştirerek  hem uzaktan eğitimde hem de hibrit eğitim süreçlerinde karşılaştıkları sorunların üstesinden gelebilmelerini sağlamak ve  bu benzeri durumlara hazır hale gelmesini sağlamaktır. Proje sonucunda, mobil uygulama ve  web sayfası olmak üzere 2 tane proje çıktısı Doç.Dr. Murat İNCE ve Doç.Dr. Ebru YILMAZ İNCE tarafından oluşturulmuştur.

 

·        Proje web sayfası DIGISCHOOLS - Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 5 farklı dilde içerikler barındırmaktadır.

·        Proje mobil uygulaması DigiSchools Project (euedumobileapp.com) ve DigiSchools - Google Play'de Uygulamalar linklerinde bulunmaktadır.

 

 

Haber Linki

 

https://erasmus.isparta.edu.tr/tr/haber/erasmus-digishools-proje-etkinligi-duzenlendi-33650h.html