Üniversitemizin, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi ile ortak olduğu ERASMUS+ KONSORSİYUMLARI (KA108) 2020 Projesi kapsamında öğrenci ve personel hareketliliği başvuruları alınacaktır.

Öğrenci hareketliliği başvuruları yalnızca “staj” alanında, personel hareketliliği ise yalnızca “ders verme” alanında alınacaktır.

Bu ilan dahilinde staj hareketliliğine başvuracak öğrencilerimizden 5'i SDÜ 2020 projesi, 2'si NEÜ 2020 projesi ile olmak üzere, toplam 7 öğrencimiz 2-3 ay staj hareketliliği gerçekleştirebilecektir. Hak kazanan öğrencilerin hareketliliklerini 2021-2022 bahar yarıyılı sonuna kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Bu ilan dahilinde başvuru yapan 4 üniversite personelimiz SDÜ 2020 projesi kapsamında ders verme hareketliliğine katılabilecektir. Hak kazanan personellerimizin, hareketliliklerini 2021-2022 bahar yarıyılı sonuna kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvurular 14.01.2021 (Perşembe-saat: 10.00)  - 10.02.2021 (Çarşamba-saat: 17.00) arasında yapılabilecektir.

1. Başvurular http://basvuru.isparta.edu.tr/erasmus adresinden online olarak yapılacaktır.
2. Başvuru sistemine öğrenci bilgi sisteminizde tanımlı olan eposta adresiniz ve şifrenizle giriniz.
3. Başvurunun tek seferde, doğru ve eksiksiz yapılması gerekmektedir (staj için kurum seçilmesi zorunlu değildir).

Başvurunuzu sonlandırmadan önce aşağıdaki belgeleri sisteme yüklediğinizden emin olunuz.
1. Öğrenci Taahhütnamesi (imzalı, taranmış ve mümkünse PDF formatında). Belge için tıklayınız.
2. Öğrenci transkripti
3. Varsa yabancı dil belgesi ve
4. Değerlendirme ölçütlerine dair diğer kanıtlayıcı belgeler

Başvuru aşamasında yanlış ve eksik beyanlardan kaynaklanabilecek sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz.

Detaylı personel ders verme ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.
Detaylı personel ders verme ilanı şartları için lütfen tıklayınız.

Detaylı öğrenci staj ilanı takvimi için lütfen tıklayınız.
Detaylı öğrenci staj ilanı şartları için lütfen tıklayınız.

Her türlü bilgi için lütfen ofisimizle iletişime geçiniz.

Isparta University of Applied Sciences
32260 Isparta TURKEY